KENT KONSEYİ'NDEN ESKİŞEHİR ÇIKARMASI

KENT KONSEYİ

İnegöl Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah, gerçekleştirilen Eskişehir gezisinde Eskişehir Kent Konseyi'nin çalışmaları hakkında bilgi edindiklerini ve fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi.

İnegöl Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah, Eskişehir Kent Konseyi’ne gerçekleştirdikleri ziyarette konseyin çalışmaları hakkında bilgiler aldıklarını ve fikir alışverişinde bulunduklarını belirterek İnegöl’ün gelişimine katkıda bulunabilmek için bu gibi çalışmaları sürdüreceklerini ifade etti.

 

İNEGÖL’Ü TANITAN HEDİYELER TAKDİM EDİLDİ

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah, “27 Ağustos 2014 Cumartesi günü Eskişehir Kent Konseyi’nin yaptığı çalışmaları yerinde incelemek için Eskişehir’e gittik. Eskişehir Kent Konseyi Genel Sekreteri ve bir grup yürütme kurulu üyeleri bizleri karşıladı. Ekibimize, çalışmalarını anlatan görsel bir sunum yaptılar. Sunumun ardından yürütme kurulu üyelerimiz ile Eskişehir’de bir takım incelemelerde bulunduk. Bilim ve Kültür Sanat Parkı ve Çocuk Müzesi’ni gezdik. Ardından Eskişehir Valiliğine bağlı Engelliler Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret ettik. Koordinasyon Merkezi Müdiresi Sayın Nazan Güleryüz Demir hanımefendi yaklaşık 1 saat süren ziyaretimizde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek bizlere merkez içerisinde bulunan atölyeleri gezdirdi. Son olarak İnegöl’de eğitimde 10 yıl hizmet etmiş Eskişehir’e bağlı Sarıcakaya Belediye Başkanı Sayın Faruk Güler’i makamında ziyaret ettik. Ziyaretimizde Sayın Başkan İnegöl’e dair izlenimlerini bizler ile paylaştı. Ziyaret ettiğimiz her üç kurum yöneticilerine de İnegöl’ü tanıtan plaket ve çeşitli hediyeler takdim ettik. Sabah saat 09.00’da başlayan Eskişehir ziyaretimiz akşam 22.30’da sona erdi. Eskişehir gezimizde bizlere maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş’a çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca Eskişehir’de bizleri ilgi ve sevgiyle ağırlayan her üç kurumumuzda şükranlarımızı sunuyoruz” şeklinde konuştu. 



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22